WIE GA IK ALLEMAAL ONTMOETEN OP DE WOEJ 2017?

Uiteraard ga je tijdens de WOEJ 2017 je mede TB-jaargenoten leren kennen. Jijzelf moet daar natuurlijk ook bij zijn! Dit wil je niet missen!

Naast het feit dat je tijdens de WOEJ alvast vrienden maakt voor de rest van je studie (en wellicht zelfs je leven!), zul je tijdens dit mooiste en laatste weekend van je zomervakantie de kans krijgen om kennis te maken met onze studievereniging Curius.

Zo zal het 25e Curius Bestuur (zes studenten die zich een heel jaar inzetten voor alle TB-studenten) aanwezig zijn op dit weekend. Tijdens dit weekend zullen er bovendien ongeveer 30 overenthousiaste mentoren zijn die jullie begeleiden. Deze mentoren zijn eerstejaarsstudenten, die staan te popelen om jullie van alles en nog wat te vertellen over TB, Delft en het studentenleven. Vooraan staat echter dat zij eraan bijdragen dat de WOEJ 2017, zoals elk jaar, een super gezellig weekend wordt voor alle aankomend eerstejaarsstudenten.
Het weekend kan tot slot niet bestaan zonder de organisatie van dit jaar: de 6 sublieme mensen die samen de WOEJ-commissie 2017 vormen!!!

Ondanks al deze enthousiaste begeleiding kan WOEJ 2017 geen succes zijn zonder jou! Twijfel daarom dus niet over je aanmelding en dan zien we je vrijdag 18 augustus voor onze faculteit.