Algemene informatie

Lieve aankomende eerstejaars,

Wat leuk dat je aankomend jaar Technische Bestuurskunde gaat studeren! De beste kick-off voor dit jaar is natuurlijk de WOEJ! Op dit eerstejaars weekend leer je je jaargenoten kennen, maar ook veel ouderejaars en de Studievereniging der Technische Bestuurskunde: Curius!

Het weekend zal op Vrijdag 14 augustus worden afgetrapt met een live stream en zal vervolgens online plaats vinden op dinsdag 18 en woensdag 19 augustus voorafgaande aan de OWee (Ontvangst Week). Ondanks dat het weekend online plaats zal vinden, zullen wij als WOEJ ’20 er alles aan doen om het toch nog onvergetelijk te maken. 

 

Het thema van de WOEJ is dit jaar: lloreTBufeira, enkele reis naar escalatie paradijs! 

Ondanks dat de WOEJ dit jaar online zal zijn mag je het zeker niet missen. Meld je daarom aan vóór 1 augustus aan om gegarandeerd mee te kunnen doen!  De kosten voor de WOEJ zijn 20 euro. Hiervoor zal je een goodiebag thuis gestuurd krijgen waarin alles zit wat je nodig hebt om mee te kunnen doen aan het online programma. Als je je hebt aangemeld ontvang je een bevestigingsmail en ongeveer een week van te voren krijg je een de box met essentials voor de WOEJ thuis gestuurd.  Aanmelden doe je via de website van de OWee, je komt hier terecht door rechtsboven op de knop 'aanmelden' te klikken!

Als er nog onduidelijkheden zijn of je hebt nog vragen, dan horen we graag van je!

Als je je vóór zondag 26 juli inschrijft voor de WOEJ ben je gegarandeerd van een goodiebag, daarna kunnen we geen goodiebag meer garanderen. 

Bel naar: 06-40173368
Mail naar: woej@curius.nl

Tot op de WOEJ!