Algemene informatie

Lieve aankomende eerstejaars,

Wat leuk dat je aankomend jaar Technische Bestuurskunde gaat studeren! De beste kick-off voor dit jaar is natuurlijk de WOEJ! Op dit eerstejaars weekend leer je je jaargenoten kennen, maar ook veel ouderejaars en de Studievereniging der Technische Bestuurskunde: Curius!

Het weekend vindt plaats van vrijdag 16 tot en met zondag 18 augustus. voorafgaande aan de OWee (Ontvangst Week). Je wordt vrijdag 16 augustus om 9:00 verwacht op de faculteit TBM. Hier begint de WOEJ! Tijdens dit weekend gaan we allemaal leuke activiteiten doen en veel feesten met de andere TB'ers.

Aan het eind van het weekend zullen er mentorgroepjes worden gemaakt zodat je met bekenden de OWee kan doorlopen. Zondag komen we halverwege de middag terug van de locatie zodat je op tijd bent voor de OWee!

Het thema van de WOEJ is dit jaar: Tiroler Buddies: Im Schnee naar je P!

Het wordt dit jaar weer een fantastisch weekend dat je zeker niet mag missen. Meld je daarom snel aan! De kosten van dit weekend zijn 75 euro. Dit dekt alle kosten exclusief de drankjes in de avond. Als je je hebt aangemeld ontvang je een bevestigingsmail en ongeveer een week van te voren krijg je een boekje met verdere informatie over het weekend. Aanmelden doe je via de website van de OWee, je komt hier terecht door rechtsboven op de knop 'aanmelden' te klikken!

Als er nog onduidelijkheden zijn of je hebt nog vragen, dan horen we graag van je!

Bel naar: 015-2786892
Mail naar: woej@curius.nl

Tot op de WOEJ!